Livio

Livio (7) huurde en bouwde LEGO 31119 Reuzenrad

Het zijn onze klanten die LEGO-sets huren waar we blij van worden. Deze keer vertellen we de ervaring van Livio (7). Hij huurde de blokken uiteraard niet zelf, daar hielpen zijn ouders hem mee. Wel bouwde hij de set vervolgens grotendeels op, terwijl het LEGO reuzenrad dat hij koos eigenlijk pas geschikt is vanaf 9+.

Livio huurde het LEGO reuzenrad

Livio huurde het LEGO reuzenrad. Het is een mooi voorbeeld van een bouwpakket voor een eigen pretpark. Het reuzenrad is bovendien vaak de favoriete attractie van veel kinderen.

De speelset bevat alle LEGO blokken voor een compleet reuzenrad, inclusief kassa en zelfs een ballonverkoper die de bezoekers vermaakt terwijl ze nog even moeten wachten om aan boord te gaan.

Van Livio hoorde we dat hij meteen aan de slag ging met het grote reuzenrad. Hij bouwde dat grotendeels zelf op, netjes volgens de LEGO-handleiding die we natuurlijk meeleveren.

3-in-1 Creator-serie

Het LEGO 31119 Reuzenrad dat Livio bij ons huurde hoort in de 3-in-1 Creator-serie. Dat is een serie met bouwpakketten die steeds 3 mogelijkheden bieden. In dit geval gaat het om:

•   Het reuzenrad dat Livio bouwde

•   Botsauto’s om achter het stuur te kruipen

•   Schommelschuitjes die van voor naar achteren schommelen

Meer dan 1.000 stukjes LEGO-plezier

Aan de LEGO-set die Livio bij ons huurde beleefde hij meer dan 1.000 stukjes speelplezier. Hij huurde de set voor een paar weken, zodat hij voldoende tijd had voor het
bouwen. Bovendien kon hij er toe nog een tijdje mee spelen, voordat hij het reuzenrad samen met zijn ouders weer uit elkaar haalde. We zijn blij dat Livio er zoveel plezier aan heeft beleefd. En we zijn benieuwd wat de volgende LEGO-set wordt die hij bij ons wil huren.

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek