5 prachtige auto legosets om te bouwen

Wij hebben een ruim aanbod van auto legosets om te bouwen.

Dit zijn onze top 5 autosets op dit moment:

1. Lego Technic Porsche 911 GT3 RS – Dit is een zeer gedetailleerde en complexe set die een nauwkeurige replica van de echte Porsche 911 GT3 RS creëert.
2. Lego Speed Champions Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” – Deze set is perfect voor Ferrari-fans en biedt een gedetailleerde replica van de Ferrari 488 GTE van het AF Corse-team.
3. Lego Creator Expert Ford Mustang – Deze set biedt een gedetailleerde replica van de Ford Mustang, met werkende V8-motor en verstelbare wielen.
4. Lego Technic Bugatti Chiron – Deze set is een gedetailleerde replica van de Bugatti Chiron supercar, met werkende achtcilindermotor en versnellingsbak. De speelset bevat alle LEGO blokken voor een compleet reuzenrad, inclusief kassa en zelfs een ballonverkoper die de bezoekers vermaakt terwijl ze nog even moeten wachten om aan boord te gaan.
5. Lamborghini Sian FKP 37: Deze set heeft een gedetailleerde replica van de Lamborghini Sian FKP 37 en is een must-have voor Lamborghini-fans.

Houd er rekening mee dat deze lijst subjectief is en dat er vele andere mooie legosets zijn die sinds 2015 zijn uitgebracht.

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek