3 Enorme LEGO-sets die je ooit gebouwd moet hebben!

Als een echte LEGO-fan weet je dat er ontelbaar veel sets zijn om uit te kiezen. Dit kan het moeilijk maken te beslissen welke set je wilt bouwen. Daarom bespreken we in deze blogpost 3 waanzinnige, uitdagende sets die je als echte LEGO-liefhebber ooit gebouwd moet hebben!

LEGO Eiffeltoren (10307)

De LEGO Eiffeltoren (10307) is november 2022 uitgekomen en is een van de grootste bouwwerken van LEGO op dit moment. Met maar liefst 10.001 stukjes is deze set een echte uitdaging! Na dagen bouwwerk staat er dan ook een enorme Eiffeltoren van maar liefst 150 cm hoog! Als echte liefhebber moet je deze set een keer gebouwd hebben. Wil jij deze iconische set huren? Klik hier!

LEGO Titanic (10294)

De LEGO Titanic (10294) geeft een mooie weergave van een van de meest legendarische schepen uit de geschiedenis. De set is uitgebracht in 2021 en sindsdien een van de boegbeelden van LEGO. De set bestaat uit maar liefst 9090 steentjes en is eenmaal afgebouwd 135 cm lang! Deze set staat garant voor uren bouwplezier.

De Titanic (10294) is onder te verdelen in 3 delen, waardoor alle unieke details aan de binnenkant van het schip tevoorschijn komen. Op deze manier zie je meer dan 8 lagen in het schip met ieder een verschillend verhaal. Ben je een fan van uitdagende sets en kan je ook niet wachten deze set te bouwen? Huur hem hier!

LEGO Imperial Star Destroyer (75252)

Ben jij fan van Star Wars? Dan moet je deze set gebouwd hebben! Met meer dan 4500 onderdelen vormt deze set een leuke bouwuitdaging. Met zijn lengte van meer dan 1 meter vormt het een echte blikvanger voor jou thuis! De Imperial Star Destroyer (75252) is een unieke replica van het iconische schip uit de Star Wars films.

Wil je voor even de Star Wars films in huis halen en hou je van een uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws! Deze fantastische set is te huren, zodat je optimaal kan genieten van deze LEGO-set. Direct huren? Klik hier!

Er is nog veel meer!

Of je nou fan bent van Parijs, geschiedenis of Star Wars. Alle 3 de sets vormen een uitdagende bouwervaring met schitterende details. Zijn deze sets toch niet wat je zoekt? Bekijk ons volledige aanbod hier!

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek