Blauw decoratie bouwsteentje

Lord of the Rings: Rivendell

Lord of the Rings: Rivendell (#10316) is populairder dan ooit!

De LEGO-set van Lord of the Rings Rivendell is een van de meest populaire en gewilde LEGO-sets onder fans van zowel LEGO als Lord of the Rings. Het is gebaseerd op de filmversie van Rivendell, het elvenrijk in Midden-aarde waar Elrond, de leider van de Elfen, woont. De set bevat 6167 stukjes en is ontworpen voor kinderen van 18 jaar en ouder.

De set heeft veel geweldige functies en details die perfect passen bij de filmversie van Rivendell. Het heeft een prachtige waterval, bomen, planten en stenen muren die de sfeer van het elvenrijk perfect vastleggen. Er zijn ook verschillende mini-figuren in de set, waaronder Elrond, Arwen, Frodo, Aragorn, Gimli en Legolas. De minifiguren zijn zeer gedetailleerd en lijken precies op de personages uit de film.

Het bouwen van de set kan enige tijd in beslag nemen, maar het is een geweldige ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. De set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen en om tentoon te stellen. Het is een must-have voor alle fans van LEGO en Lord of the Rings. Al met al is de LEGO-set van Lord of the Rings Rivendell een geweldige toevoeging aan elke collectie en een fantastische manier om de wereld van Midden-aarde tot leven te brengen.

De foto’s hieronder zijn gemaakt door Sjoerd, klik hier om zijn werk te bekijken op instagram!

 

LEGO The Lord of the Rings: Rivendell ™ (10316)

Categorieën: ,
Direct beschikbaar!

12,75

Let op! Dit product heeft een minimale huurperiode van 2 weken.
Huur ruim zodat je voldoende tijd hebt de set te bouwen. Verlengen is niet altijd mogelijk!
Totaal: € ( Dagen)

Misschien ook interessant :

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek