Ontdek de kracht van LEGO Bouwvoertuigen!

Ontdek de kracht van de LEGO bouwvoertuigen!

 LEGO heeft altijd de verbeelding van kinderen en volwassenen gestimuleerd met hun creatieve bouwsets. Nu duwt LEGO de grenzen nog verder met twee opwindende sets: de LEGO App-Controlled Cat D11 Bulldozer (42131) en de Liebherr Crawler Crane LR 13000 (42146). Deze sets brengen bouwavonturen naar nieuwe niveaus met innovatieve functies en interactieve spelervaringen. Laten we eens nader bekijken wat deze sets te bieden hebben.

LEGO App-Controlled Cat D11 Bulldozer (42131)

De LEGO App-Controlled Cat D11 Bulldozer is een meesterwerk van techniek en speelplezier. Met deze set kunnen bouwers een gedetailleerde replica bouwen van de legendarische Caterpillar bulldozer. Wat deze set echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de bulldozer te bedienen via de LEGO Technic Control+ app. Door de app te downloaden en te verbinden met de Bulldozer, kunnen gebruikers de bulldozer besturen, realistische geluidseffecten activeren en zelfs uitdagingen en prestaties voltooien. Met de kracht van de app in hun handen, kunnen bouwers een levensechte bulldozerervaring beleven en hun vaardigheden als machinist testen.

Liebherr Crawler Crane LR 13000 (42146): Beschikbaar vanaf augustus!

De Liebherr Crawler Crane LR 13000 is een verbluffende LEGO Technic-set die liefhebbers van bouwvoertuigen zal imponeren. Met maar liefst 2883 onderdelen biedt deze set een uitdagende bouwervaring en het resultaat is een indrukwekkende replica van de beroemde Liebherr rupsbandkraan. Wat deze set echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om de kraanarm te bedienen met behulp van de LEGO Technic Control+ app. Met de app kunnen gebruikers de kraanarm bewegen, de lieren bedienen en zelfs complexe hijsoperaties uitvoeren. Met de gedetailleerde bouw en de interactieve app-ervaring biedt de Liebherr Crawler Crane LR 13000 een boeiende en realistische speelervaring voor bouwfanaten.

De LEGO sets brengen LEGO-bouwavonturen naar nieuwe hoogten. Met de LEGO App-Controlled Cat D11 Bulldozer kunnen bouwers de bulldozer bedienen en genieten van een interactieve speelervaring via de Control+ app. De Liebherr Crawler Crane LR 13000 biedt een uitdagende bouwervaring en een realistische speelervaring met de mogelijkheid om de kraanarm te bedienen via de app. Deze sets combineren creativiteit, techniek en innovatie om bouwers te boeien. Ga op ontdekkingsreis met deze indrukwekkende LEGO-sets en beleef eindeloos speelplezier!

 

Selectie van onze LEGO Technic bouwvoertuigen:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek