LEGO te prijzig? Niet als je het huurt!

In de afgelopen jaren heeft LEGO een opmerkelijke transformatie ondergaan. Wat ooit begon als simpel speelgoed voor kinderen, is nu uitgegroeid tot een fenomeen dat de harten van volwassenen wereldwijd verovert. Een recent artikel van de NOS bevestigt deze opmerkelijke trend, waarin goed blijkt dat het speelgoed steeds populairder wordt onder volwassenen. 

Grotere sets voor volwassenen

Wat goed te zien is in de groei van LEGO is dat de sets die de afgelopen jaren uitgebracht worden steeds vaker gericht zijn op de volwassen doelgroep. Met uitgebreidere sets of sets meer nostalgische waarde probeert het bedrijf ook de volwassen klanten aan te spreken. En dat lukt! 

Het grote nadeel: de prijs

Hand in hand met het uitbrengen van de grote verzamelitems met nostalgische waarde gaat de enorme prijsstijging van de LEGO-sets. Deze loopt in sommige gevallen op tot wel €650 voor een nieuwe set! Uit het artikel van de NOS blijkt dat dit een drempel kan zijn voor veel liefhebbers. Echte liefhebbers kunnen door deze hoge prijzen tot hun spijt niet de mooiste sets bouwen… Tot nu! Blokkenhuren.nl maakt de mooiste en grootste LEGO-sets betaalbaar door deze sets tegen een betaalbare prijs te verhuren. Heb jij dus altijd al de Titanic willen bouwen? Of is de Eiffeltoren meer wat voor jou? Dat kan!

De voordelen van het huren van LEGO zetten we graag even op een rijtje:

  1. Beperkte Opslagruimte: LEGO-sets kunnen behoorlijk wat ruimte in beslag nemen. Door te huren, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van opbergruimte voor al die blokjes.
  2. Geld Besparen: Hoewel LEGO van hoge kwaliteit is, kan het ook prijzig zijn. Huren is een kosteneffectieve manier om te genieten van de LEGO-ervaring zonder de bank te breken.
  3. Duurzaamheid: Door LEGO te huren, draag je bij aan een duurzamere levensstijl. Je vermindert de behoefte aan nieuwe plastic productie en vermindert afval.

Direct een schitterende set huren? Dat kan hier 

Bron: https://nos.nl/artikel/2488539-speelgoed-voor-volwassenen-in-de-lift-omzet-van-lego-groeit

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek