Nieuwe legosets in de verhuur | week 43 | 2023

Ontdek de Nieuwste LEGO Sets op BlokkenHuren.nl | Week 43 | 2023

Bij BlokkenHuren.nl zijn we altijd op zoek naar manieren om ons LEGO-verhuurassortiment uit te breiden en onze klanten de meest geweldige bouwervaringen te bieden. Vandaag zijn we verheugd om maar liefst acht nieuwe en opwindende LEGO-sets aan onze collectie toe te voegen. Of je nu een fervent LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om je vrije tijd door te brengen, deze nieuwe sets hebben voor ieder wat wils.

 1. LEGO Friends Heartlake Internationale School (41731)
  De LEGO Friends Heartlake Internationale School is een must-have voor fans van de Friends-serie. Met deze set kunnen kinderen en volwassenen de schoolomgeving van Heartlake City tot leven brengen. Van klaslokalen tot de kantine, er is genoeg te ontdekken en te spelen.
  Huur deze set hier.
 2. LEGO Tower Bridge (10214)
  De LEGO Tower Bridge is een indrukwekkende replica van de beroemde Londense brug. Met meer dan 4.000 stukjes is dit een uitdaging voor zelfs de meest ervaren bouwers. Geniet van het bouwproces en bewonder daarna je meesterwerk.
  Huur deze set hier.
 3. LEGO Back to the Future Tijdmachine (10300)Terug in de tijd reizen was nog nooit zo leuk! Met de LEGO Back to the Future Tijdmachine kun je de avonturen van Marty McFly en Doc Brown opnieuw beleven. Dit is een geweldige set voor fans van de filmtrilogie.
  Huur deze set hier.
 4. LEGO Vakantie Skipiste en Café (41756)
  Bereid je voor op wat winterpret met de LEGO Vakantie Skipiste en Café. Deze set bevat een skiër, een snowboarder en zelfs een kabelbaan. Bouw je eigen skiresort en geniet van de sneeuwpret.
  Huur deze set hier.
 5. LEGO Corvette (10321)
  De LEGO Corvette is een droom die uitkomt voor autoliefhebbers. Deze gedetailleerde replica van de beroemde sportwagen ziet er geweldig uit en biedt urenlang bouwplezier.
  Huur deze set hier.
 6. LEGO Op afstand Bedienbare Volvo L350F Wiellader (42030)
  Heb je ooit een op afstand bedienbare bouwmachine willen besturen? Nu is je kans met de LEGO Op afstand Bedienbare Volvo L350F Wiellader. Bouw de machine en bestuur deze met de bijgeleverde afstandsbediening.
  Huur deze set hier.
 7. LEGO Claas Xerion 5000 Trac VC (42054)
  Landbouwavonturen wachten met de LEGO Claas Xerion 5000 Trac VC. Deze set biedt een realistische weergave van een moderne tractor en is een geweldige toevoeging aan elke LEGO-collectie.
  Huur deze set hier.
 8. LEGO Mack Anthem (42078)
  Maak je klaar om de open weg te verkennen met de LEGO Mack Anthem. Deze indrukwekkende vrachtwagen biedt urenlang speelplezier en is een geweldige uitdaging om te bouwen.
  Huur deze set hier.

Bij BlokkenHuren.nl geloven we in de kracht van LEGO om creativiteit en verbeelding te stimuleren. Met deze nieuwe toevoegingen aan ons verhuurassortiment hopen we dat je nieuwe avonturen zult beleven en prachtige bouwwerken zult creëren. Of je nu een fan bent van architectuur, voertuigen of avonturen in Heartlake City, we hebben voor elk wat wils. Huur vandaag nog je favoriete set en begin met bouwen!

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek