LEGO is tijdloos speelgoed en geschikt voor iedereen. Van LEGO Technic en LEGO Minecraft tot aan LEGO Titanic of LEGO Harry Potter: LEGO is er voor groot en klein. Grote sets zijn meestal erg prijzig, dus dan is LEGO huren natuurlijk de ideale oplossing. Het huren van LEGO biedt jou urenlang bouwplezier. Maak een keuze uit onze vele sets, voor een kleine prijs. Uiteraard kun je ervoor kiezen je LEGO-set te laten opsturen. Je hoeft de deur niet uit en je hebt je gewenste set meestal binnen één of twee werkdagen al in huis. Wil je je set liever ophalen? Ook dat is een mogelijkheid.

Reparatie Nieuwerkerk
Raadhuisplein 33
2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel

LEGO huren en afhalen: zo werkt het

Wil jij graag LEGO huren in Nieuwerkerk aan den IJssel? Kom je uit de omringende plaatsen en lijkt het je handig jouw gehuurde set op te komen halen? Dan zetten we nog even alles voor jou op een rij:

●      Je wilt LEGO huren in Nieuwerkerk aan den IJssel

●      Je plaatst je bestelling

●      Je geeft aan dat je deze op wilt halen in Nieuwerkerk aan den IJssel

●      Wij bellen jou om een persoonlijk afhaalmoment af te spreken

●      Je haalt je LEGO-set op bij Reparatie Nieuwerkerk

Heb je nou nog vragen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact met ons op, want vanzelfsprekend willen we je vragen allemaal beantwoorden. Je mag ons mailen, bellen, whatsappen; wat jij prettig vindt. Wil je gelijk LEGO huren in Nieuwerkerk aan den IJssel? Sluit dan een abonnement af en zoek jouw ideale set uit. Wij bellen jou zo snel mogelijk om een afhaalafspraak in te plannen, zodat je deze week nog kunt starten met bouwen.

Haal je bestelling op in Nieuwerkerk aan den IJssel

Woon jij in Zuid-Holland? Dan kun je je gehuurde set makkelijk komen ophalen. Wij hebben verschillende ophaallocaties in deze provincie, onder andere in Nieuwerkerk aan den IJssel, in de flink groeiende gemeente Zuidplas. Ook wanneer je LEGO wilt huren in Rotterdam of in de omgeving van Gouda woont, is het een goede optie om je LEGO te huren in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze steden liggen immers op gemiddeld vijftien minuten van onze ophaallocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar ook voor bijvoorbeeld de plaatsen Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle is deze plek moeiteloos te bereiken.

LEGO huren op afspraak

LEGO huren in Nieuwerkerk aan den IJssel was nog nooit zo eenvoudig. Je bekijkt welke set je graag zou willen bouwen, plaatst je bestelling en wij bellen je voor een afhaalafspraak op onze locatie in Nieuwerkerk aan de IJssel. Je weet daardoor zeker dat jouw LEGO-set aanwezig is en dat er altijd iemand is om jou je set te overhandigen. Meestal is het ophalen van de set de volgende werkdag al mogelijk, zodat je lekker snel kunt beginnen met bouwen. Wil je LEGO huren in Rotterdam of een van de andere plaatsen onder de rook van deze grote stad? En heb je overdag geen tijd je set op te halen? Vaak is het zelfs mogelijk je bestelling ‘s avonds op te halen bij de locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bespreek dit dus vooral. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk en daarom denken we graag met jou mee.

Je gehuurde LEGO ophalen in Nieuwerkerk aan den IJssel

De ophaallocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel is gelegen op winkelcentrum Reigerhof. Wanneer je LEGO wilt huren in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je meteen je set ophalen, of je gaat nog even gezellig winkelen. Met zo’n vijftig winkels is de Reigerhof de moeite van het bezoeken waard. Winkelcentrum Reigerhof is goed bereikbaar en parkeren is er gratis. Je kunt je LEGO-set ophalen bij Reparatie Nieuwerkerk, waar je ook terecht kunt voor het repareren van je telefoon of computer. Deze locatie is gelegen aan de rand van Winkelcentrum Reigerhof.

HomeCategorieënAccount
Zoek