Diverse bedrijven, (zorg)instellingen en scholen huren regelmatig onze LEGO-sets. Ze zijn doorlopend op zoek naar sets in de verschillende series. Met hen maken we afspraken over de prijzen en mogelijkheden. Niet zelden kopen ze uiteindelijk de sets die ze vaak huren.

 

Voor bedrijven, (zorg)instellingen en scholen

Dus ben je als bedrijf, (zorg)instelling of school op zoek naar LEGO-sets voor je werknemers, bewoners, patiënten, cliënten of leerlingen? We maken afspraken met allerlei organisaties en verenigingen.

Wij kennen de verschillende LEGO-sets, dus kunnen je bovendien adviseren over de mogelijkheden. Zoek je grote en bijzondere sets om uren aan te (laten) bouwen? Of juist naar meer toegankelijke LEGO-sets die leuk zijn voor kinderen? Wij denken graag met je mee.

LEGO-sets huren op rekening

We denken zowel creatief als praktisch mee met bedrijven, (zorg)instellingen en scholen die LEGO willen huren. Dat betekent bijvoorbeeld dat u de sets op rekening kan huren. Het is niet nodig om per set af te rekenen. In plaats daarvan sturen we achteraf een factuur, inclusief alle verzendkosten voor de verzending en retouren. Dat voorkomt allerlei ingewikkelde administratie, zodat je zeker weet dat het goed geregeld is.

 

Met de mogelijkheid tot kopen

Spelen veel kinderen, patiënten, cliënten of werknemers met de LEGO-sets en wil je die het liefst helemaal niet meer terugsturen? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan berekenen we de beste aanbieding waarvoor we je de set kunnen verkopen. Zo wordt je eigenaar en blijft de LEGO-set gewoon beschikbaar voor iedereen die daaraan wil bouwen.

HomeCategorieënAccount
Zoek